ByYourSideForLife_Logo_v2_-02 (1).png

Lite om oss…

Vi är stolta över att vara ett familjeägt företag som specialiserat sig på produktion av högkvalitativa hormonbehandlingar. Med åren har företaget vuxit, och i takt med det, har vi anställt fler medarbetare och etablerat oss på fler platser runt om i världen. En av de senaste tillskotten är en helt ny, toppmodern produktionsanläggning. Läs mer våra kontor och anläggningar nedan.

Besins i korthet

Vi är stolta över att vara globala pionjärer och ledare inom utveckling och produktion av transdermala geler för estradiol, testosteron och biotillgängligt progesteron.

Här finns vi

Vi har kontor över hela världen, fulla av exceptionella människor som alla brinner för att tillhandahålla hormonbehandlingar av högsta kvalitet till dem som behöver dem. Vi har också 5 toppmoderna produktionsanläggningar som samarbetar för att säkerställa en kontinuerlig leverans av hormonbehandlingar globalt. Utforska gärna de platser vi finns på med hjälp av kartan nedan.

Huvudkontor

Kontor

Tillverkning

Vi har 22 kontor och nästan 1 500 anställda över hela världen. Varför inte klicka på markörerna för att utforska var vi har kontor?