ByYourSideForLife_Logo_v2_-02 (1).png

Att bestiga det 12:e högsta berget i världen är ingen liten bedrift. Att klara det utan hjälp av extra syre höjer ribban ännu högre. Men att göra detta samtidigt som man hanterar utmaningarna med klimakteriet gör det verkligen respektingivande. Vi är glada att kunna presentera Allie Pepper, en enastående bergsklättrare och vår senaste globala ambassadör. 

 

Allie har satt upp ett ambitiöst mål: att bli den första kvinnan att bestiga alla 14 av världens bergstoppar över  8000 meter utan hjälp av extra syrgas. Hon skrev nyligen historia genom att bli den första australiensiska kvinnan att nå toppen av Broad Peak, som är 8 051 meter högt och ligger på gränsen mellan Kina och Pakistan. Närmast i hennes sikte? Den utmanande K2-toppen! 

 

På Besins Healthcare är vi otroligt stolta över att stå vid Allies sida. Vi har förmånen att stödja hennes bergsklättringsprojekt, precis som vi har funnits där för henne under hennes klimakterietid.

 

Tillsammans hälsar vi Allie Pepper varmt välkommen till Besins Healthcare-familjen. Håll kontakten för fler uppdateringar om hennes spännande äventyr!

 

 

Allie_Pepper_Adventure.png